top of page

Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal în scop publicitar

Protecția datelor tale cu caracter personal este importantă pentru noi. Tocmai din acest motiv, vrem să ne asigurăm că noile reglementări europene (GDPR) sunt respectate. 

 

Dacă îți exprimi acordul cu privire la felul și modalitățile în care comunicăm cu tine în scop publicitar, datele furnizate de tine vor fi folosite în vederea transmiterii de mesaje publicitare privind oferta de produse și servicii a grupului financiar OMRO sau cu privire la activitățile pe care le organizează.

Poți să îți retragi sau modifici oricând acordul exprimat pentru a primi mesaje cu caracter publicitar, astfel:

  • trimițând o cerere în acest sens la sediul OMRO din mun. Târgu Mureș, Str. Căprioarei, nr. 2, clădirea C7, et. 1, Cod Poștal 540314, cu mențiunea "în atenția DPO";

  • prin unitățile OMRO, unde poți solicita angajaților noștri actualizarea opțiunilor pe formularul dedicat exprimării acordului de prelucrare a datelor cu caracter personal în scop publicitar.

  • utilizând portalul https://gdpr.omro.ro accesat folosind un link primit prin email sau SMS la momentul când ai furnizat aceste informații către una din companiile grupului OMRO

 

Te asigurăm că ținem seama de opțiunile tale și îți vom folosi datele în scop publicitar numai cum ne-ai permis. Poți afla și alte detalii despre cum prelucrează OMRO datele cu caracter personal în Politica de Confidențialitate privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal în OMRO pe care o găsești on-line - www.omro.ro, sau o poți primi în orice unitate OMRO.

 

La retragerea acordului exprimat în trecut pe formularele OMRO, te rugăm să ții cont de faptul că poate dura până la maximum 5 zile lucrătoare pentru ca noi să asigurăm eliminarea datelor tale din campanii aflate în desfășurare. În acest interval e posibil să mai recepționezi mesaje publicitare conform opțiunilor anterioare.

 

Te rugăm să ai în vedere că opțiunile exprimate prin acest formular, oricare ar fi acestea, nu sunt aplicabile pentru notificările/mesajele transmise de OMRO privind contractele de credit în derulare.

 

Pentru mai multe detalii, poți consulta Politica privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal în cadrul activității OMRO la https://www.omro.ro/politica-confidentialitate.

bottom of page