© 2018 OMRO IFN S.A.

Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal în scop publicitar

Protecția datelor tale cu caracter personal este importantă pentru noi. Tocmai din acest motiv, vrem să ne asigurăm că noile reglementări europene (GDPR) sunt respectate. Pentru a-ți exprima opțiunile cu privire la felul și modalitățile în care comunicăm cu tine în scop publicitar, te rugăm să parcurgi informațiile și să completezi formularul de mai jos.

Your request will be analysed and you will be contacted by our Loan Advisers in maximum 24 hours.

Your request will be analysed and you will be contacted by our Loan Advisers in maximum 24 hours.

Your request will be analysed and you will be contacted by our Loan Advisers in maximum 24 hours.

Poți să îți retragi sau modifici oricând acordul exprimat pentru a primi mesaje cu caracter publicitar, inclusiv să te opui prelucrării automate a datelor tale în scop publicitar (profilare), astfel:

  • trimițând o cerere în acest sens la sediul OMRO din mun. Tîrgu Mureș, Bd. 1 Decembrie 1918 Nr. 183, Parter, cu mențiunea "în atenția DPO";

  • prin unitățile OMRO, unde poți solicita angajaților noștri actualizarea opțiunilor pe formularul dedicat exprimării acordului de prelucrare a datelor cu caracter personal în scop publicitar.

Te asigurăm că ținem seama de opțiunile tale și îți vom folosi datele în scop publicitar numai cum ne-ai permis. Poți afla și alte detalii despre cum prelucrează OMRO datele cu caracter personal în Politica de Confidențialitate privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal în OMRO pe care o găsești on-line - www.omro.ro, sau o poți primi în orice unitate OMRO.

La retragerea acordului exprimat în trecut pe formularele instituției, te rugăm să ții cont de faptul că poate dura până la maximum 5 zile lucrătoare pentru ca noi să asigurăm eliminarea datelor tale din campanii aflate în desfășurare. În acest interval e posibil să mai recepționezi mesaje publicitare conform opțiunilor anterioare.

Te rugăm să ai în vedere că opțiunile exprimate prin acest formular, oricare ar fi acestea, nu sunt aplicabile pentru notificările/mesajele transmise de OMRO privind contractele de credit în derulare.