© 2018 OMRO IFN S.A.

Megállapodás a személyes adatok közvetlen reklámozás céljából való feldolgozásáról

Személyes adatainak védelme fontos számunkra. Éppen ezért biztosak akarunk lenni abban,  hogy tiszteletben lesznek tartva az új európai rendeletek (GDPR). Kérjük, hogy böngéssze át az információkat, és töltse ki az alábbi űrlapot azért, hogy kifejezhesse arra vonatkozó opcióit, hogy hogyan és milyen módon kommunikáljunk Önnel közvetlen reklámozás céljából.

Ha Ön bejelöli ezt a lehetőséget, akkor az Ön által megadott adatokat az OMRO felhasználja az általa kínált termékekkel és szolgáltatásokkel, illetve az OMRO által szervezett eseményekkel kapcsolatos közvetlen reklámüzenetek küldésére.

Ha Ön bejelöli ezt a lehetőséget, az OMRO továbbíthatja az Ön által megadott adatokat a Csoporton belüli szervezeteknek, a Csoporton belüli szervezetek által kínált termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos közvetlen reklámüzenetek küldése céljából, vagy a Csoporton  belüli olyan szervezetek, mint az  EasyBill Digital SRL, Danube Capital SRL, vagy más, a jövőben a Csoporthoz csatlakozó szervezetek által megrendezett eseményekhez kapcsolódó reklámüzenetek küldése végett.

Ha Ön bejelöli ezt a lehetőséget, képesek leszünk mélyreható elemzéseket végezni a termékek és szolgáltatások ajánlatainak személyreszabása érdekében, többek között a kereskedelmi adatok felhasználásával és kombinálásával és / vagy a belső és külső adatbázisok megkeresésével azért, hogy olyan üzeneteket küldhessünk Önnek, amelyek személyreszabott termékeket  és szolgáltatásokat tartalmaznak.

A közvetlen reklámüzenetek fogadására vonatkozó kifejezett hozzájárulását bármikor visszavonhatja vagy módosíthatja, ideértve az adatainak automatikus, közvetlen reklámozási célból való feldolgozás (profilozás) megakadályozását is, az alábbiak szerint:

• erre vonatkozó kérelem küldése az OMRO székhelyére, a következő címre: Marosvásárhely, 1918. december 1 sugárút 183. szám, földszint, „ az Adatbiztos figyelmébe ajánlva” megjelöléssel;

• az OMRO- egységeken keresztül, ahol felkérheti alkalmazottainkat, hogy frissítsék a személyes adatok közvetlen reklámozás céljából való feldolgozására vonatkozó megállapodás kifejezésére szolgáló űrlap opcióit.

Biztosítjuk Önt, hogy figyelembe vesszük az opcióit, és adatait csak közvetlen reklámozási célokra használjuk fel, úgy, ahogyan azt Ön engedélyezte nekünk. Egyéb részletek az OMRO személyes adatfeldolgozásával és adatvédelmével kapcsolatosan elolvashatóak az OMRO tevékenysége során gyakorolt személyes adatfeldolgozási és adatvédelmi Politikájában, amelyet Ön a www.omro.ro oldalon találhat meg, vagy megkaphatók bármelyik OMRO-egységnél.

 

 Ha visszavonja az OMRO formanyomtatványain a múltban kifejezett beleegyezéseit, kérjük, vegye figyelembe, hogy maximum 5 munkanapot igénybevesz az Ön adatainak a folyamatban lévő kampányokból történő törlése. Ebben az időintervallumban lehetséges további, a régebbi opcióknak megfelelő közvetlen reklámüzenetek fogadása.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy az Ön, űrlapokon keresztül kifejezett opciói- bármi is legyen az-, függetlenek és nem alkalmazhatóak azokra az értesítésekre / üzenetekre, amelyeket az OMRO a folyamatban lévő hitelszerződésekkel kapcsolatosan küld.