top of page

Credite pentru afaceri

Desfășori o activitate de comerț, servicii, producție, construcții sau transporturi?

Asigură continuitatea afacerii tale și investește în dezvoltarea ei!

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată pentru afacerea ta

Solicitarea ta va fi analizată și vei fi contactat în maxim 24 de ore de către consilierii noștri de credite pentru mai multe detalii.

Credite pentru capital de lucru

- soluționarea problemelor de lichiditate;

- achiziționarea de bunuri, marfă, materii prime, servicii;

- plata furnizorilor sau a altor creditori;

- plata datoriilor curente și a restanțelor la bugetul de stat;

- restituirea împrumuturilor către asociați;

- plata altor cheltuieli;

Credite pentru investiții

- achiziționarea de utilaje (de producție);

- achiziționarea de mașini noi sau second-hand utilizate în interesul afacerii;

- achiziționarea sau renovarea spațiilor de producție/vânzare;

- achiziționarea de mobilier de birou, echipamente (IT) și alte investiții conexe (licențe, mărci);

- refinanțarea investițiilor efectuate în ultimele 12 luni, finanțate din surse proprii;

Clienți eligibili: PFA, II, IF, SRL, SA, Liber Profesioniști cu o vechime de minim 6 luni de activitate

Suma: până la 100.000 RON

Perioada de rambursare: între 12 - 36 de luni

Dobânda: dobândă fixă pe toată perioada

Garanții: 

  • garanție personală ce urmează să fie înregistrată la RNPM

  • garanție EaSI oferită de Uniunea Europeană prin intermediul Fondului European de Investiții (FEI) - Programul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Inovare Socială(EaSI)

Venituri acceptate: 

  • venituri din vânzarea produselor și a mărfurilor

  • venituri din lucrări executate și servicii prestate

  • venituri din activități diverse

Informații utile:

  • cele două tipuri de credite pot fi accesate și derulate în același timp

  • beneficiezi de asistență în pregătirea dosarului și pe întreg parcursul procesului de creditare

  • ai parte de rapiditate în analiza dosarului, creditul este aprobat în maxim 3 zile de la depunerea tuturor actelor necesare

  • știi din start toate costurile creditului

  • nu ai costuri de evaluare sau de asigurare a garanțiilor

Calculează-ți rata pentru suma și pentru perioada de rambursare dorită:

Rata calculată este estimativă. 

Află poveștile altor antreprenori

Untitled - Copy.jpg

Roval Center din Alba Iulia a luat ființă în 2006, având ca obiect de activitate oferirea de servicii medicale de laborator. Făcând parte din grupul de firme Elisa Med Bota, laboratorul deservește în special clienții grupului și ai cabinetului medical Elisa Med.

Serviciile către populație se adresează în special clienților fideli sau situațiilor urgente. De-a lungul timpului laboratorul a dezvoltat și colaborări cu alte firme de medicina muncii pentru care realizează analize coprologice, bioclinice și hematologice.

Activitatea principală, de recoltare și prelucrare probe biologice (analize bioclinice, hematologice complete, urinare, bacteriologice) se desfășoară în laboratorul propriu iar pentru analizele imunologice colaborează cu servicii externalizate.

Începând cu martie 2016 activitatea este gestionată de dna. Săvulescu, un administrator cu o vastă experiență în domeniu. Prin toată activitatea desfășurată, Roval Center se remarcă față de alte laboratoare prin tarifele practicate, prin profesionalism și eficiență în oferirea rezultatelor analizelor efectuate.

Colaborarea cu OMRO a început în 2011 iar creditele accesate au fost folosite pentru creșterea și diversificarea serviciilor, pentru diverse investiții cum ar fi dotarea cu echipamente necesare desfășurării activității de laborator.

”Sprijinul oferit de OMRO a fost mereu binevenit. Colaborarea pe care o avem este foarte bună. Îmi place atitudinea consilierului meu de credite, promptitudinea în procesul de creditare și produsele accesibile. Este o instituție serioasă pe care o recomand cu încredere oricui are nevoie de un ajutor financiar.”     

Sonia Săvulescu, Roval Center

POZE AFACERE (14).jpg

Dl. Dobos lucrează în domeniul construcțiilor din 1990. La început ca angajat, apoi din 1994 în firma proprie, Redline Impex. Primele lucrări de construcții le-a început pe raza municipiului Săcele unde se află și sediul firmei, ulterior contractând lucrări de construcție și finisaje pentru vilele construite în noile cartiere ce s-au dezvoltat în jurul Brașovului.

Având în vedere specificul activității, în perioada de iarnă desfășoară activități de renovare, finisări interioare pentru diverse persoane fizice și dezvoltatori din zonă. În funcție de diverse perioade ale anului și de lucrările desfășurate pe lângă angajați dl. Dobos contractează și zilieri.

Începând cu Februarie 2019 Redline Impex a încheiat un contract de prestări servicii cu un dezvoltator care are în derulare un proiect de construcție de blocuri în zona Tractorul din Brașov. Având în vedere faptul că dezvoltarea imobiliară are un avânt puternic în Brașov, dl. Dobos speră într-o bună colaborare cu acest dezvoltator și în următorii ani.

Colaborarea cu OMRO a început în 2016 iar creditele accesate au fost utilizate pentru diverse investiții și plăți, având în vedere specificul activității și plata în tranșele primită de la dezvoltatori.

”Colaborez cu OMRO de 4 ani și consider că avem o colaborare foarte bună care s-a dezvoltat în timp. Procesul de creditare a fost mereu rapid și nu am întâmpinat dificultăți în accesarea creditelor. Recomand cu încredere instituția.”

Dobos Attila, Redline Impex

bottom of page