Hitel vállalkozóknak

Kereskedelemmel, szolgáltatásnyújtással, termeléssel, építékezéssel vagy szállítással foglalkozik? Gondoskodjon vállalkozása folytonosságáról és fejlessze azt!

Kérjen személyre szabott ajánlatot

Az Ön kérése elemzésre kerül, és maximum 24 órán belül hitelügynökeinken keresztül kapcsolatba lépünk Önnel a részletkérdések megbeszélése érdekében.

Forgotőke hitelek

- megoldani pénzügyi problémáid;
- szolgáltatást, árut, valamint nyersanyagot vásárolni;
- kifizetni a szállítókat vagy egyéb hitelezőket;
- kifizetni tartozásaid és részleteid az államnak;
- visszafizetni kölcsönöd egyéb társulatoknak;
- kifizetni egyéb költségeid;
- refinanszírozni hiteled azonos céllal más banktól vagy
mikrohitelezési intézménytől;

Beruházási hitelek

- berendezéseket vásárolni;
- új vagy használt gépet / gépjárművet vásárolni;
- új eladási helyiséget vásárolni;
- bővíteni vagy újszerűsíteni a meglévő eladási helyiséged;
- irodai felszereléseket, berendezéseket (IT) vásárolni, valamint
kifizetni egyéb költségeid (engedélyek, védjegyek);
- refinanszírozni más bankoktól vagy mikrohitelezési intézménytől
való hiteled, azonos céllal;
- refinanszírozni az utóbbi 12 hónap befektetéseit, melyeket
önerőből finanszíroztál

Jogosult ügyfelek: engedéllyel rendelkező magánszemélyek (PFA), egyéni- vagy családi vállalkozók (II, IF), korlátolt felelősségű társaságok (SRL), részvénytársaságok (SA), szabad foglalkozású személyek, akik vállalkozása legkevesebb 6 hónapos régiséggel rendelkezik

 

Összeg: 5.000 - 120.000 LEJ között forgótőkére és 10.000 - 120.000 LEJ között befektetésre, fejlesztésre, vállalkozásod régiségének függvényében

Visszatérítési időszak:

- 3 - 24 hónap között forgótőkére
- 3 - 42 hónap között befektetésre, fejlesztésre

Kamat és kezelési költség: fix kamatláb az első 6 hónapban és egyszeri kezelési költség, amelyet a jóváhagyott összegből tartunk vissza

Garanciák: kézizálog létesítése felszerelésekre, gépekre, különböző járművekre, munkaeszközökre, stb., jelzálog létesítése épületekre, bel- és kültelkekre, mezőgazdasági területekre, személyes garanciák vállalása. A 45.000 lej összegig tartó kölcsönök személyes garanciával garantálhatók, 100.000 lejig tartó hitelek pedig ingó garanciákkal garantálhatók (anélkül, hogy az ingatlangaranciák kötelezőek lennének).

Elfogadott jövedelmek: A termékek és árucikkek eladásából, az elvégzett munkából, szolgáltatásokból, valamint különböző tevékenységekből adódó jövedelmek

Hasznos információk:

  • ez a hitelt más, általunk forgalmazott hitelfajtákkal együtt is igényelhető és lefolytatható

  • Tanácsadást nyújtunk a dokumentáció előkészítésében, valamint a hitelezés egész folyamata alatt

  • Hitelbírálatunkat gyorsaság jellemzi, a hitelvonalat legtöbb, a teljes dokumentáció letételétől számított 3 nap alatt jóváhagyjuk

  • Előre tudja a hitellel járó összes költséget

  • Nincsenek értékbecsléssel vagy garanciák biztosításával kapcsolatos kiadások

Számolja ki havi részletét az Ön által igényelt összegnek és törlesztési időszaknak megfelelően:

A kiszámolt havi részlet tájékoztató jellegű.

​Egy kezelési költség kerül felszámításra, amely vissza lesz tartva a kapott összegből.

Ismerje meg más vállalkozók történeteit

Untitled - Copy.jpg

A gyulafehérvári Roval Centert 2006-ban alapították, orvosi laboratóriumi szolgáltatások nyújtására. Az Elisa Med Bota vállalatcsoport tagjaként a laboratórium elsősorban a csoport és az Elisa Med orvosi rendelő ügyfeleit szolgálja ki.

A lakosság számára nyújtott szolgáltatások elsősorban hűséges ügyfeleiknek vagy sürgős helyzeteknek szólnak. Idővel a laboratórium együttműködést alakított ki más munkaorvosi cégekkel  is, amelyeknek koprológiai, bioklinikai és hematológiai analíziseket végez.

A fő tevékenység, a biológiai minták (bioklinikai, teljes hematológiai, húgyúti, bakteriológiai) begyűjtése és feldolgozása a saját laboratóriumban zajlik, az immunológiai analíziseknél együttműködik a külső szolgáltatókkal.

2016 márciusától a tevékenységet ezen a területen nagy tapasztalattal rendelkező Savulescu asszony vezeti. Az egész tevékenységét illetően a Roval Center kiemelkedik a többi laboratórium közül az alkalmazott tarifái, az elvégzett elemzések eredményessége, szakszerűsége és hatékonysága révén.

Az OMRO-val való együttműködés 2011-ben kezdődött, és a kapott hiteleket a szolgáltatások bővítésére és változatossá tételére használták fel, meg különféle beruházásokhoz, például a laboratóriumi tevékenység elvégzéséhez szükséges felszerelés fejlesztéséhez.

"Az OMRO támogatását mindig örömmel fogadtuk. Az együttműködés nagyon jó. Szeretem a hiteltanácsadó hozzáállását, a hitelezési folyamat gyorsaságát és a hozzáférhető termékeket. Ez egy komoly intézmény, amelyet bizalommal ajánlok mindenkinek, aki pénzügyi segítségre szorul."

Sonia Săvulescu, Roval Center

Dobos úr 1990 óta dolgozik az építőipar területén. Először alkalmazottként, majd 1994-től saját vállalkozásában, a Redline Impexnél. Az első építkezési munkák Săcele község területén kezdődtek, ahol a cég székhelye található, majd a Brassó környékén újonnan épülő villák építési és befejező munkálataira kötött szerződéseket.

Figyelembe véve a tevékenység sajátosságát, téli időszakban felújítási tevékenységeket, belsőépítészeti munkákat végez a környéken található különböző fizikai személyek és fejlesztők számára. Az év különböző időszakától és az alkalmazottakon kívül elvégzendő munkától függően Dobos úr napszámosokat is felvesz.

A Redline Impex 2019 februárjától kezdve szolgáltatási szerződést kötött egy fejlesztővel, aki egy tömbháznegyed építésén dolgozik Brassóban, a Tractorul zónában. Tekintettel arra, hogy az ingatlanfejlesztés jelentős előrelépést jelent Brassóban, Dobos úr reméli, hogy jól fog együttműködni ezzel a fejlesztővel az elkövetkező években.

Az OMRO-val való együttműködés 2016-ban kezdődött, és a felhasznált hiteleket különféle befektetésekre és kifizetésekre használta fel, figyelembe véve a tevékenység sajátosságát és a fejlesztőktől kapott, részletekben történő kifizetéseket.

"Az Omroval 4 éve dolgozom, és azt hiszem, hogy ez idő alatt egy nagyon jó együttműködés  alakult ki .A hitelezési folyamat mindig gyors volt, és nekünk sem volt nehéz hozzáférni a kölcsönökhöz. Nagyon ajánlom az intézményt."

Dobos Attila, Redline Impex