top of page

Despre noi

OMRO este o societate de microcreditare care își propune:

- să fie un partener de încredere pentru întreprinzători din România, din mediul rural și urban, care nu au acces la serviciile băncilor comerciale

- să aducă un plus de valoare afacerilor pe care le finanțează

- să ofere servicii financiare de calitate

- să contribuie la crearea de noi locuri de muncă, la îmbunătățirea mediilor dezavantajate 

- să sprijine egalitatea de șanse și respingerea discriminării

- să încurajeze clienții să-și transforme viața, viitorul copiilor lor și am comunităților din care fac parte

Misiunea și valorile definesc strategia și procesele, inspiră personalul din agenții în relația cu clienții și ne ghidează în activitatea de zi cu zi și în relațiile cu colaboratorii. 

VIZIUNE

Viziunea noastră este o societate în care toți oamenii să aibă posibilitatea de a-și construi o viață cu demnitate și scop.

MISIUNE

Oferind soluții financiare, încurajăm și susținem oamenii din zonele rurale și urbane din România, pe cei excluși și fără acces la serviciile de pe piața financiară, să-și transforme viața, viitorul copiilor lor și comunitățile lor.

STRATEGIE

Sprijinim înființarea și dezvoltarea afacerilor, în vederea creării de locuri de muncă, contribuind la consolidarea comunităților dezavantajate din punct de vedere economic.

La baza activității noastre se află afacerile clienților. Actionăm în fiecare zi pentru dezvoltarea unui portofoliul calitativ, pentru îmbunătățirea serviciilor și produselor, pentru a avea impact social și pentru a aduce un plus de valoare afacerilor pe care le finanțăm. 

Valorile noastre.jpg
bottom of page