Magunkról

Az OMRO mikrohitelezési társaság célkitűzései a következők:
- megbízható partnere lenni a romániai, vidéki vagy városi vállalkozóknak, akik nem jutnak hozzá a kereskedelmi bankok szolgáltatásaihoz;
- értéktöbbletet vinni az általunk finanszírozott vállalkozásokba;
- minőségi pénzügyi szolgáltatásokat kínálni;
- hozzájárulni az új munkahelyek teremtéséhez, a hátrányos környezetek felzárkózásához;
- támogatni az esélyegyenlőséget és elutasítani a diszkriminációt;
- bátorítani ügyfeleinket, hogy átformálják életüket, gyerekeik és közösségeik jövőjét.

Küldetésünk és értékeink meghatározzák stratégiánkat és folyamatainkat, ihletet nyújtanak fiókjaink személyzetének az ügyfelekhez való viszonyulásban és irányítanak bennünket az együttműködőinkkel való mindennapi kapcsolatokban is.

VÍZIÓNK

Víziónk egy olyan társadalom, amelyben minden embernek megadatik a lehetőség, hogy életét méltósággal és céltudatosan élje.

MISSZIÓNK

Pénzügyi megoldásokat biztosítva, bátorítjuk és támogatjuk a gazdaságilag hátrányos helyzetű és a pénzügyi szolgáltatásokhoz nehezen hozzáférő vidéki, illetve városi közösségeket Romániából, hogy ezáltal megváltozzon az életük, a gyerekeik jövője jobb legyen és a közösségek fejlődjenek.

STRATÉGIA

Támogatjuk a vállalkozások létrehozását és fejlesztését, új munkahelyek teremtése érdekében, hozzájárulván a gazdaságilag hátrányos helyzetű közösségek megerősödéséhez.

Tevékenységünk alapját az ügyfelek vállalkozásai képezik. Minden nap azon fáradozunk, hogy minőségi portfóliót alakítsunk ki a szolgáltatások és termékek jobbítása, a pozitív társadalmi hatás érdekében, hogy értéktöbbletet vigyünk az általunk finanszírozott vállalkozásokba.