top of page

Guvernanță Corporativă

Puteți găsi aici toate informațiile relevante privind politica companiei OMRO IFN SA și guvernanța corporativă.

  • ACTUL CONSTITUTIV ACTUALIZAT

  • CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE OMRO

  • CONDUCEREA EXECUTIVĂ OMRO

  • CONSULTANT AUTORIZAT

  • AUDITOR

  • HOTĂRÂRI AGA

  • RESPONSABIL RELAȚIA CU INVESTITORII

ACTUL CONSTITUTIV ACTUALIZAT

Actul Constitutiv Actualizat 

Descarcă aici

CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE OMRO

PAUL

PANCIU

Președinte al Consiliului de Administrație

PAUL

PANCIU

Președinte al Consiliului de Administrație

Paul este Director independent neexecutiv în Consiliul de Supraveghere al CREDO BANK Georgia din 2015. Anterior, a deținut funcții neexecutive la diferite companii de microfinanțare: Inicjatywa Mikro (Polonia) și Microinvest MFI (Moldova), precum și în GE Money din România. Paul a ocupat funcția de CEO la Microinvest în Moldova și al afacerii ipotecare GE Money România și a lucrat deasemenea cu GarantiBank, Credit Europe Bank și Euroline Retail Services IFN SA.

Paul este absolvent al Academiei de Studii Economice din București și al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative și deține un master în afaceri internaționale de la Școala Norvegiană de Economie și Administrarea Afacerilor (NHH). De asemenea, are un certificat de Management Global (2018) de la INSEAD.

BOGDAN

CIOBOTARU

Membru al Consiliului de Administrație

Bogdan Ciobotaru este un membru neexecutiv al Consiliului de Administrație. El este un membru neexecutiv independent al Consiliului de Administrație al RCS & RDS, o poziție pe care o ocupă din 2013. Înainte de a se alătura RCS & RDS, domnul Ciobotaru a condus departamentul de fuziuni și achiziții pe piețele din Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, al Morgan Stanley in Londra, unde a petrecut mai mult de 10 ani.

Dl. Ciobotaru a absolvit la Academia de Studii Economice din București și deține o diplomă MBA de la Universitatea Oxford.

NICOLAS DIDIER 

C BLONDEAU

 

Membru al Consiliului de Administrație

Nicolas este un profesionist cu 20 de ani de experiență în sectorul de incluziune financiară. Și-a început mai întâi cariera pe teren (Brazilia, Kosovo și Guatemala), apoi a lucrat pentru companii private și publice de investiții din Europa (Incofin IM, BIO și ADA).

Având diferite responsabilități, Nicolas a dezvoltat o cunoaștere extinsă a sectorului de incluziune financiară pe mai multe continente. A deținut mai multe funcții în consilii de administrație, în instituții de microfinanțare din Tanzania, El Salvador și Mexic și în mai multe fonduri de investiții.

Nicolas este licențiat în Administrarea afacerilor la Universitatea Louvain-la-Neuve, în Belgia, și deține un Master în Cooperare pentru Dezvoltare de la Universitatea Free din Bruxelles. Nicolas vorbește franceză, olandeză, engleză și spaniolă.

CONDUCEREA EXECUTIVĂ OMRO

PAUL 

PANCIU

Director General

GEORGIANA

ANDREI

Director Financiar

CONSULTANT AUTORIZAT

Consilierul autorizat al OMRO IFN SA este SSIF GOLDRING SA.

Compania are sediul în Str. Tudor Vladimirescu nr. 56A, Tîrgu Mureș, 540014, Mureș, România.
Tel: +40 365 801 839; +40 265 269 195 

Tel / Fax: +40 365 455 254 

Mobil: +40 724 899 499

AUDITOR

Auditorul financiar al societății OMRO IFN S.A. este Ernst & Young Assurance Services SRL, cu sediul în Bulevardul Ion Mihalache 15-17, clădirea Bucharest Tower Center, etaj 21, București, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/5964/1999, CUI 11909783, activând în baza autorizației nr. 77 / 15.08.2001.

HOTĂRÂRI AGA

Vor fi disponibile în curând

RESPONSABIL RELAȚIA CU INVESTITORII

Persoana responsabilă de relația cu investitorii este Paul Cătălin Panciu, Director General al Societății.

bottom of page