top of page

Întrebări frecvente

În acest moment nu sunt posturi disponibile

Ce sumă maximă pot accesa?

Valoarea creditului este important să fie corelată cu dimensiunea afacerii și cu capacitatea de rambursare actuală și viitoare.

Sumele acordate pot fi între 5.000 lei și 200.000 lei/ client, valoarea maximă a creditului fiind 120.000 lei.

Pe ce perioadă pot accesa un credit?

Cu cât e mai scurtă perioada de creditare, cu atât creditul este mai ieftin. Perioadele maxime sunt 48 luni pentru creditele de investiții și 24 luni pentru creditele destinate capitalului de lucru.

Nu este obigatoriu ca ratele sa fie egale, ele pot fi flexibile în cazurile în care încasările generate de afacere au fluctuații semnificative sau caracter sezonier

Creditul trebuie să fie garantat? Cu ce?

Creditele trebuie garantate. În funcție de valoarea și termenul creditului, garanțiile pot fi mobiliare (autovehicule, utilaje și echipamente) sau imobiliare  (case, spații comerciale/ industriale, terenuri intabulate). Evaluarea garantiilor nu aduce cost suplimentar creditului.

Care este dobânda? Este fixă?

Dobânda este variabilă, în funcție de indicele de referință Robor 6 luni, dar și de tipul garanțiilor. De asemenea, în cazul unui foarte bun istoric de rambursare, dobânda poate să scadă prin reducerea marjei băncii.  Pentru credite pe termen scurt, de până la 3 luni, oferim credite fără dobândă, doar cu comision de acordare.

De ce acte am nevoie?

Solicităm un set minim de documente din care să rezulte desfășurarea autorizată a activității economice și proprietatea asupra bunurilor propuse în garanție, și, în funcție de specificul fiecărei entități ( SRL, PFA, II, producător agricol, etc), documentele financiare și fiscale care pot fi puse la dispoziție.

Pot plăti creditul mai repede?

Creditul poate fi rambursat anticipat parțial sau total, din orice sursă, cu plata dobânzii doar pentru perioada în care este utilizat creditul, în baza unei cereri.

bottom of page