Újdonságok

În acest moment nu sunt posturi disponibile

imagine pentru postare-news.png

2019. március 7.

Partnerség a Blue Royal Comunication SRL csapattal

Örömünkre szolgál, hogy a március hónapot, a Blue Royal Comunication SRL, csapatával létrejött partnerséggel kezdjük, amely elektronikus naplóval rendelkező pénztárgépeket – Equinox P forgalmaz, taxi szolgáltatók részére. 

A frissített 1999. évi 28-as számú sürgősségi kormányrendelet alapján, a Romániában levő valamennyi gazdasági szereplőnek kötelező elektronikus naplóval rendelkező pénztárgépet használnia. Ezen rendelkezések a taxi szolgáltatókra is alkalmazottak, mivel a taximéterek is pénztárgépeknek számítanak.

 

A létrejött partnerség értelmében, az OMRO, a Taximéter hitel segítségével, támogatja a taxi szolgáltatók tevékenységét, a Blue Royal Comunication által forgalmazott Equinox P típusú pénztárgépek vásárlása esetén.

 

A hitel mértéke és időtartama, a vásárolt pénztárgépek számától függően változik:

  • 3.000-10.000 RON, 1-3 pénztárgép esetén, legtöbb12 hónapos időszakra

  • 10.001-15.000 RON, 4-5 pénztárgép esetén, legtöbb 24 hónapos időszakra

 

Az ügyfelek gyorsan és anyagi biztosítékok nélkül hozzáférhetnek a Taximéter hitelhez, majd egyenlő havi részletekben visszatéríthetik a hitel összegét.

 

A Blue Royal Comunication partnerünk célja, hogy országos szinten és azon túl is, korszerűsítse a taxi iparágat, az e tevékenység végrehajtásához szükséges technikai és informatikai megoldások biztosításával. A Romlogic által kínált termékek és szolgáltatások legnagyobb forgalmazója. Az új taximéterek lehetővé teszik az adóinformáció biztonságát, az exportálást és a jelentések elektronikus formában történő benyújtását az Országos Adóhatóságnak (ANAF).