top of page

Noutăți

În acest moment nu sunt posturi disponibile

post RO.png

20 Octombrie 2019

OMRO IFN S.A. sărbătorește Ziua Europeană a Microfinanțării

OMRO susține microfinanțarea și se alătură inițiativei europene lansată de European Microfinance Network (EMN) și Microfinance Centre (MFC) și sărbătorește în 20 octombrie, Ziua Microfinanțării, alături de clienții săi.

Data de 20 octombrie a devenit sărbătoarea europeană a microfinanțării începând cu anul 2015 la inițiativa European Microfinance Network (EMN) și Microfinance Centre (MFC). 

În fiecare an, ziua europeană a microfinanțării își propune să atragă atenția întreprinzătorilor cu privire la existența pe piață a microfinanțării, impactului acesteia în combaterea șomajului și excluziunii sociale, să asigure un cadru care să faciliteze schimbul de experiență în domeniul microfinanțării din Europa și să susțină activitatea instituțiilor financiare din domeniu.

 

A cincea ediției a Zilei Europene a Microfinanțării are ca și temă principală Sprijinirea viitoriilor antreprenori.

”Ne bucurăm să ne alăturăm inițiativei EMN și MFC în acest an și să sărbătorim Ziua Europeană a Microfinanțării. Prin activitatea noastră de zi cu zi ne dorim să fim aproape de micii întreprinzători, să le oferim soluțiile financiare de care au nevoie, să sprijinim afacerile, să contribuim la transformarea vieții lor, a familiilor lor și a comunităților în care trăiesc.” a declarat János Bereczki, Director General OMRO IFN S.A.

bottom of page