Újdonságok

În acest moment nu sunt posturi disponibile

post HU.png

2019. október 20.

Az OMRO IFN S.A. (Rt.) megünnepelte a Mikrofinanszírozás EurópaiNapját

Az OMRO támogatja a mikrofinanszírozást és felsorakozik a European Microfinance Network (EMN) és a Microfinance Centre (MFC) európai kezdeményezése mögé, október 20-án ügyfeleivel közösen ünnepelve a Mikrofinanszírozás Napját.


Október 20-a 2015. óta lett a mikrofinanszírozás európai ünnepe, a European Microfinance Network (EMN) és a  Microfinance Centre (MFC) kezdeményezésére.

A mikrofinanszírozás európai napja minden évben fel kívánja hívni a vállalkozók figyelmét a mikrofinanszírozás piaci jelenlétére, kedvező hatására a munkanélküliség és a szociális kirekesztés felszámolása területén, olyan keretet kíván biztosítani, ahol könnyebb legyen a tapasztalatcsere az európai mikrofinanszírozás területén és támogatni akarja az ehhez tartozó pénzintézetek tevékenységét.

A mikrofinanszírozás európai napja ötödik kiadásának fő témája a leendő vállalkozók támogatása

„Örömmel társulunk az EMN és a MFC idei kezdeményezéséhez és ünnepeljük a Mikrofinanszírozás Európai Napját. Közel akarunk lenni a kisvállalkozókhoz, felkínálni nekik azokat a pénzügyi megoldásokat, amelyekre szükségük van, támogatni vállalkozásaikat, hozzájárulva életük, családjaik és közösségeit átformálásához” – jelentette ki János Bereczki úr, az OMRO IFN S.A. (Rt.) vezérigazgatója.